پاورپوینت نقش میوه و سبزیجات در تغذیه و سلامتی مردم

طبق 10 قانون جامعه آلمانی برای تغذیه ، بخورید و بنوشید. V. (DGE) - این همچنین شامل خوردن 5 وعده سبزیجات و میوه در روز است. از آنجا که سبزیجات و میوه ها نه تنها منابع مهم مواد مغذی هستند ، بلکه می توانند خطر ابتلا به بیماری های مرتبط با رژیم غذایی مانند فشار خون بالا ، بیماری عروق کرونر قلب ، سکته مغزی و برخی سرطان ها را نیز کاهش دهند. اما در مورد مصرف میوه و سبزیجات در عمل چطور؟ مقاله زیر مروری بر داده های موجود درباره مصرف میوه و سبزیجات در آلمان می دهد و فواید غذایی میوه و سبزیجات را نشان می دهد.


مصرف میوه و سبزیجات در آلمان

مطالعه مصرف ملی II

مطالعه ملی مصرف II (NVS II) که از سال 2005 تا 2006 انجام شده است ، داده های مربوط به مصرف میوه و سبزیجات در آلمان را ارائه می دهد. در این مطالعه نمونه ای از کل جامعه آلمانی زبان که در سن 14 تا 80 سالگی در خانه های خصوصی زندگی می کنند ، بررسی شده است. برای 15 371 شرکت کننده ، داده ها در مورد مصرف مواد غذایی با استفاده از روش تاریخ رژیم (MRI 2008a) بدست آمد.


بر این اساس ، ن به طور متوسط ​​270 گرم میوه در روز و مردان 222 گرم در روز مصرف می کنند. مصرف سبزیجات (بدون آب میوه ، از جمله قارچ و حبوبات) به طور متوسط ​​129 گرم در روز و برای ن 112 گرم در روز است. اگر غذاهای گیاهی را اضافه کنید ، به عنوان مثال ب- سالادهای حاصل از سبزیجات پخته شده و از غذاهای خام و همچنین غذاهای سبزیجات با سس یا گریتین ، اطلاعات تقریباً دو برابر می شود (ن 243 گرم در روز ، مردان 222 گرم در روز).


59٪ از پاسخ دهندگان (65٪ از مردان و 54٪ از خانمها) به توصیه DGE فعلی برای مصرف میوه 250 گرم در روز دست پیدا نمی کنند. اگر مصرف آب میوه ها / شهد ها اضافه شود (مردان 270 گرم در روز ، ن 232 گرم در روز) ، 43 درصد از شرکت کنندگان هنوز زیر توصیه هستند.


87.4٪ از پاسخ دهندگان (88.5٪ از مردان و 86.3٪ از خانمها ؛ با در نظر گرفتن ظروف بر اساس سبزیجات) در زیر توصیه DGE برای 400 گرم در روز سبزیجات قرار می گیرند. گنجاندن مصرف آب سبزیجات (مردان و ن 4 گرم در روز) به سختی اهمیت دارد.


خوب 4٪ از کل شرکت کنندگان (2٪ از ن ، 6٪ از مردان) اظهار داشتند که در چهار هفته گذشته قبل از بررسی ، از جمله محصولات میوه میوه مصرف نکرده اند ، 0.8٪ (1.1٪ از مردان ، 0 ، 5٪ از ن) پاسخ دهندگان در این مدت هیچ سبزی نخورده اند.


با افزایش سن ، مصرف میوه و سبزیجات و میزان مصرف آب میوه در هر دو جنس کاهش می یابد. مصرف میوه در بین مردان بین 65 تا 80 سال با 298 گرم در روز و در بین ن بین 51 تا 64 سال با 330 گرم بیشترین است. کمترین میوه توسط ن و مردان 19 تا 24 ساله (161 گرم در روز و 212 گرم در روز) مصرف می شود. مصرف سبزیجات ، قارچ و حبوبات با افزایش سن افراد 14 تا 18 سال (مردان 88 گرم در روز ، ن 98 گرم در روز) به افراد 51 تا 64 ساله (مردان 122 گرم در روز ، ن) کاهش می یابد. 141 گرم در روز) بیش از حد.


در بین ن در طبقه اجتماعی پایین (گواهی مرخصی مدرسه ، جایگاه حرفه ای صاحب اصلی ، درآمد خالص خانوار) ​​، میزان مصرف میوه با 251 گرم در روز کمترین و در طبقه بالا به 284 گرم در روز می رسد. مصرف سبزیجات ، قارچ و حبوبات در خانمها نیز از حدود 117 گرم در روز یا 115 گرم در روز در دو لایه پایین به 147 گرم در روز در کلاس بالا افزایش می یابد. تصویری مشابه برای مردان در سطح کمی پایین تر پدیدار می شود.


مصرف میوه به طور متوسط ​​برای ن و آقایان در ایالت های جدید فدرال نسبت به ایالت های قدیمی فدرال بیشتر است (MRI 2008a).


بررسی سلامت فدرال

داده های قدیمی تر از بررسی های غذایی یکپارچه در بررسی سلامت فدرال 1998 نشان می دهد که مصرف سبزیجات برای ن و مردان حدود 200 گرم در روز بود. آنها همچنین نشان می دهند که ن میوه بیشتری نسبت به مردان می خورند (ن: در مناطق قدیمی 163 گرم در روز و 221 گرم در روز در ایالت های جدید فدرال ، مردان 135 گرم در روز در قدیمی و 169 گرم در روز در ایالت های جدید فدرال ؛ منسینک و همکاران 1999).


توصیه DGE از 650 گرم میوه و سبزیجات در روز در بیشتر گروههای سنی کمتر از 20٪ افراد و در مردان جوان حتی کمتر از 10٪ انجام شد. اما اگر میزان مصرف آب میوه و سبزیجات مورد توجه قرار گیرد ، این توصیه در بیشتر گروههای سنی 30 تا 40٪ از افراد انجام شده است (Mensink et al. 2002).


VELS و KiGGS

داده های فعلی در مورد مصرف مواد غذایی در کودکان و نوجوانان در گزارش تغذیه سال 2008 بر اساس "مطالعه مصرف برای تعیین میزان مصرف غذای نوزادان و کودکان خردسال (VELS)" (نوزادان از 6 ماه تا کودکان تا 5 سال) و ماژول تغذیه ای EsKiMo از مطالعه در مورد سلامت جمع آوری شده است. کودکان و نوجوانان (KiGGS ؛ کودکان و نوجوانان 6 تا 18 ساله) نشان داده شده است (DGE 2008).


مصرف میوه و سبزیجات توصیه شده در غذاهای مخلوط بهینه شده پژوهشگاه تغذیه کودک دورتموند فقط به طور متوسط ​​توسط کودکان 1 تا 2 سال حاصل می شود (جدول 1 را ببینید). در نوزادان و کودکان نوپا جالب بود كه مصرف میوه و سبزیجات با افزایش سن افزایش نمی یابد ، اما تقریباً یكسان باقی مانده و یا فقط بسیار اندك افزایش می یابد یا حتی كاهش می یابد.


در حالی که 22٪ (پسران) و 26٪ (دختران) کودکان 1 تا 2 ساله کمتر از نیمی از مصرف میوه توصیه شده را به دست آوردند ، این نسبت به 29٪ (پسران) و 2- تا 4 ساله افزایش یافت. 37٪ (دختران) و 46٪ (پسران) و 49٪ (دختران) برای افراد 4 تا 5 ساله. اما ، 8٪ از پسران و 7٪ دختران زیر 5 سال بیش از 1.5 برابر مقدار توصیه شده میوه مصرف می كنند. از سن 6 تا 12 سال ، 17٪ پسران و 21٪ دختران به میزان توصیه شده میوه ، از بین 12 تا 18 سال 16٪ پسران و 26٪ دختران را دریافت کرده اند.


متوسط ​​مصرف سبزیجات در مقایسه با مصرف میوه در بین افراد زیر 12 سال کمتر بود. به طور کلی ، در بین کودکان 1 تا 5 ساله ، 70٪ پسران و 72٪ دختران کمتر از نیمی و فقط 4٪ میزان سبزیجات توصیه شده در رژیم غذایی مختلط بهینه را دریافت کرده اند. فقط 6٪ از کودکان 6 تا 12 سال (تفاوت های مشخصی بین پسران و دختران وجود ندارد) و 19٪ از مردان و 30٪ از نوجوانان زن مقادیر توصیه شده را برای سبزیجات به دست آوردند. اگرچه پسران به طور کلی بیشتر غذا می خورند ، اما دختران در هر سه گروه سنی به طور متوسط ​​میوه بیشتری می خورند و در گروه های 12 تا 13 سال و افراد 13 تا 15 ساله نیز بیشتر از پسران سبزیجات مصرف می کنند.

سهم میوه و سبزیجات در تهیه مواد مغذی

فواید غذایی میوه و سبزیجات شامل چگالی انرژی کم ، کمبود کلسترول ، معمولاً کم چربی و در عین حال مقدار زیاد ویتامین ها (ویتامین های گروه B ، ویتامین C ، کاروتن) ، کمیت و عناصر کمیاب ، مواد گیاهی ثانویه است و فیبر. میوه ها و سبزیجات جزو کمترین انرژی ها با مواد مغذی بالایی هستند ، به همین دلیل از نظر تراکم مواد مغذی بالا مشخص می شوند


طبق ارزیابی های فعلی ، مواد تشکیل دهنده آن کمتر است ، بلکه انواع مواد فعال بیولوژیکی در میوه و سبزیجات و الگوی غذایی حاصل از مصرف زیاد میوه و سبزیجات است که اثرات مثبتی بر سلامتی دارد. این شامل "اثر جابجایی" ناشی از مصرف متناوب میوه و سبزیجات به معنای مصرف کمتر غذاهای حیوانی و در نتیجه مصرف کمتر از z است. B. اسیدهای چرب اشباع شده.


بنابراین توصیه فعلی DGE میزان مصرف روزانه حدود 400 گرم سبزیجات و 250 گرم میوه را فراهم می کند (DGE 2009). با اندازه حدود 125 گرم ، این مقدار به 5 وعده مربوط است. به دلیل وجود مواد گیاهی ثانویه مختلف در میوه ها و سبزیجات ، باید از کل سبزیجات و میوه ها استفاده شود.


مصرف به طور متوسط ​​حدود 400 گرم سبزیجات و 250 گرم میوه در روز به عنوان بخشی از رژیم غذایی هفتگی بر اساس گروه تغذیه ای ، به میزان قابل توجهی در مصرف فیبر و مواد مغذی مهم ، مانند مثال زیر (زن ، 65 سال ، 55 کیلوگرم ، 1600 کیلوکالری) کمک می کند. نمایش 1 :


تقریباً 50٪ فیبر رژیم غذایی از میوه و سبزیجات (57٪ از ارزش مرجع DA-CH / تقریبا 17 گرم در روز) حاصل می شود.

سبزیجات مهمترین منبع فولات است ، آنها 38٪ فولات (36٪ مقدار مرجع DA-CH) را تهیه می کنند ، به همراه میوه 48٪ فولات مواد غذایی (46٪ از ارزش مرجع DA-CH) از این گروه غذایی است.

21٪ كلسیم تأمین شده (25٪ از ارزش مرجع DA-CH) از سبزیجات و میوه می باشد. سبزیجاتی مانند ب) انواع خاصی از کلم منبع کم چربی کلسیم است.

45٪ آهن عرضه شده از میوه و سبزیجات (72٪ مقدار مرجع DA-CH) است. با این حال ، فراهمی زیستی قابل دسترس آهن غیرهیمه از غذاهای گیاهی از آهن آهن موجود در غذاهای حیوانی بدتر است.

كمك كمي در تأمين اين مواد مغذي و فيبر با كمتري در تأمين انرژي صورت مي گيرد: تقريباً 250 گرم ميوه و 400 گرم سبزيجات 19٪ از انرژي را تأمين مي كنند.

داده های فعلی NVS II و EsKiMo (نگاه کنید به صفحه 114 f) اجازه می دهد سهم واقعی از انرژی ثبت شده ، فیبر و مواد مغذی دریافت شده از میوه و سبزیجات مصرف شده به میزان کل تخمین زده شود. مقادیر میوه و سبزیجات مصرف شده توسط شرکت کنندگان در NVS II در تهیه فیبر و مواد مغذی مهم به شرح زیر است:


در آقایان و خانمها حدود 34٪ ​​و 42٪ فیبر رژیم غذایی از میوه و سبزیجات است.

سبزیجات (از جمله غذاهای حاوی سبزیجات) تقریبا 20٪ یا 25٪ از فولات تهیه شده را تهیه می کنند ، به همراه میوه حدود 27٪ یا 35٪ از فولات مواد غذایی از این گروه غذایی است.

9٪ و 11٪ کلسیم تأمین شده از سبزیجات و میوه ها است.

17٪ و 23٪ آهن عرضه شده از میوه و سبزیجات است. در دسترس بودن فقیر آهن آهن غیرهمیون از غذاهای گیاهی در مقایسه با آهن هوم از غذاهای حیوانات توجه داشته باشید.

در مردان ، 9٪ از کل انرژی دریافتی از سبزیجات و میوه ها ، در ن 14٪ است.

داده ها همچنین نشان می دهد که دو گروه غذایی سهم کمی قابل توجهی در تأمین معادل های رتینول ، کاروتن و ویتامین C دارند (MRI 2010). گروههای غذایی "سبزیجات و محصولات گیاهی" و "میوه و محصولات میوه ای" همچنین سهم بسزایی در تهیه معادل های رتینول ،؟ -کاروتن ، فولات و ویتامین C و فیبر غذایی برای کودکان و نوجوانان دارند (DGE 2008).


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : میوه ,سبزیجات ,مصرف ,مردان ,غذایی ,ن ,مصرف میوه ,مواد مغذی ,میزان مصرف ,رژیم غذایی ,مصرف سبزیجات ,مواد گیاهی ثانویه
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سخنانان ناب اهل بیت جنگل های ایران دوربین کنون makian01 شاعرانه مینی واش و کهنه شور جنرال تکنیک طرح توجیهی گلیم بافی|طرح توجیهی پرورش شتر مرغ|طرح توجیهی پرورش زنبور عسل|طرح توجیهی نان فانتزی پیکاسو هنر